f

Log ind

9. januar 2015

Dantoto som tilvalgskanal

Fra den 1. februar vil Dantoto kunne tilvælges til din tv-pakke for 29 kr./md.

Canal Digital har i december måned indgået en ny distributionsaftale med Danske Spil om hestesportskanalen Dantoto Racing Live. Aftalen betyder, at kanalen fremover vil blive udbudt som en tilvalgskanal hos Canal Digital.

Dantoto udgår således af vores tv-pakker den 1. februar 2015, hvor den i stedet bliver en selvstændig tilvalgskanal. Prisen bliver 29 kr./md.*, og kanalen kan vælges til samtlige tv-pakker fra Canal Digital.

Men hvorfor skal du pludselig betale for kanalen?

DanToto er det der betegnes som en niche-kanal, og fordi Canal Digital fremover skal betale en fast afgift til Koda/Gramex-omkostninger for alle kanalens potentielle seere - og ikke det faktiske antal seere, har Canal Digital set sig nødsaget til, at lave en løsning, hvor kanalen kun er tilgængelig for de seere der reelt ser den.

Canal Digital håber på denne måde at, vi fortsat kan glæde vores kunder med interesse i hestevæddeløb, med muligheden for at modtage kanalen, til markedes billigste pris.

Bestil DanToto her

*Forudsætter en tv-pakke fra Canal Digital. Ingen binding på kanalen, kan opsiges til udgangen af en måned, afmelding kan ske pr. telefon.

Kunne du bruge dette svar?
Trustpilot Canal Digital playtjenesten