f

Log ind

23. februar 2016

Tv-guide og fjernoptagelse ligger nu i Canal Digital app'en

Vi har udbygget vores Canal Digital appen, med både tv-guide og muligheden for fjernoptagelse

Tv-guide app'en med mulighed for at programmere fjernoptagelse, har fået nyt liv. Den er nu blevet en integreret del af Canal Digital app'en, hvor du også kan streame live-tv udsendelser direkte på din smartphone og din tablet. 

Med tv-guiden får du et hurtigt overblik over, hvad der kommer på tv i op til syv dage frem i tiden. Mange kunder nyder at have dette overblik lige ved hånden, selv når de er på farten. Det særlige ved vores tv-guide er dog, at den giver dig mulighed for at kunne optage programmer på din tv-boks derhjemme hvis den er tilsluttet internettet.

Sidder du i toget og kommer i tanke om, at du gerne vil optage et eller eller flere programmer, tager du blot din mobil frem og logger ind på Canal Digital app'en. Her finder du programmet i tv-guiden og holder fingeren på programmet og vælger så "Optag". Så sørger boksen derhjemme for, at programmet bliver optaget så du kan se det senere.

En ny favorit

Som en ny feature kan du nu også lave din egen favoritliste i Canal Digital app'en. I tv-guiden har du mulighed for at lave din egen favoritliste ved blot at holde fingeren hen over en kanal, og lade den glide op på hjertet. På denne måde kan du vælge et sorteret overblik, ved at vælge "Favoritkanaler" når du klikker på hjertet i øverste højre hjørne.

Hvilket udstyr kræver det at fjernoptage?

Har du et HD Entertain Center der er tilsluttet internettet kan du programmere den til at fjernoptage. Har du en HD Entertain Mini der er tilsluttet internettet, kan den også fjernoptage hvis du vælger at tilslutte en ekstern harddisk til tv-boksen.

Har du brug for hjælp kan du læse mere om fjernoptagelse her

Download eller opdater GO app'en nu

Har du allerede GO app'en skal du opdatere den for at få disse nye muligheder.

Har du endnu ikke hentet app'en, kan du hente GO app'en i App Store (iOS) og Google Play Store (Android). Du kan benytte disse links, hvis du ser denne side på en smartphone og tablet. Du kan også søge app'en frem. Søg på Canal Digital GO.

Download Canal Digital GO   Download Canal Digital GO

Kunne du bruge dette svar?
Trustpilot Canal Digital playtjenesten