f

Log ind

6. maj 2014

Se tyske kanaler hos Canal Digital

Med tv-boksen HD Entertain Mini kan du nu modtage tysk tv og se Formel 1 live på RTL. Herudover kan du se Eurosport Deutchland, Sport 1, Sat 1, ZDF, WDR, NDR, 3sat og mange flere. Mange af de tyske kanaler kan ses i HD kvalitet

I dag den 6. maj kommer den nye softwareopdatering 6_1_23 på tv-boksen HD Entertain Mini, hvilket blandt andet indebærer en Multisatløsning, som betyder, at du kan modtage tyske kanaler.

Sådan får du tyske kanaler på HD Entertain Mini

For at modtage tv fra flere satelitter på samme tv-boks, skal der monteres en LNB (parabolhoved) til hver satellit på parabolskålen. Det kræver en parabolskål af en vis størrelse at modtage signal fra flere satelitter – vi anbefaler minimum 80 cm.

Da tv-boksen kun har en enkelt indgang, skal kablerne fra de fire LNB’er samles i en switch, hvor der så kan trækkes et enkelt kabel til tv-boksen. En switch til at samle kabler fra flere LNB'er kaldes en DiSEqC-switch.

Nødvendigt udstyr:
Tv-boksen HD Entertain Mini 
En parabolskål på minimum 80 cm.
En 20 graders beslag til at montere LNB’erne på parabolskålen med
Et LNB for hver satellit, der skal modtages signal fra
En switch til at samle kablerne fra hver LNB, så der kun skal trækkes et enkelt kabel til tv-boksen

Vi anbefaler, at du besøger din nærmeste forhandler, som kan hjælpe dig med Multisatinstallationen. Vejledende pris for ekstraudstyret (til modtagelse af en ekstra satellit) er 1.499 kr. (prisen kan variere og er ekskl. installation og tv-boks)

Find forhandler

Jeg har allerede en Multisatløsning

Hvis du allerede har en Multisatløsning med en af vores tv-bokse, der ikke kan modtage HD, kan du nu udskifte den til HD Entertain Mini og se mange af kanalerne i HD. 

Køb HD Entertain Mini

Hjælp til at se tyske kanaler

Har du brug for hjælp til at se de tyske kanaler med vores Multisatløsning, så ring til vores kundeservice på
tlf.: 70 70 19 94, så kan vi nemt og hurtigt fortælle dig, hvad der skal til, og hvordan du kommer videre.

Automatisk opdatering

HD Entertain Mini vil automatisk modtage den nye software, mens den er på stand-by. Der vil ikke komme nogen meddelelse, når boksen er opdateret. Du vil dog kunne se, om boksen har modtaget den nyeste software, hvis du går ind i menuen. Under Tekniske oplysninger > Systemoplysninger vil du kunne se softwareversionen på den nederste linie (Build ID). Den nye opdatering har Build ID 6_1_23.

Andre funktioner i softwaren 6.1.23

Trustpilot Canal Digital playtjenesten