f

Log ind

Tirsdag den 25. oktober 2016

Nyhed på tv-markedet:
Canal Digital Danmark får TV3+

Fra 1. januar 2017 har Canal Digital sikret sig TV3+. Det betyder, at sportsglade kunder i det nye år kan se kampene i Champions League, Premier League og Superligaen. De kan desuden følge med i Formel 1 og opleve NFL med de bedste amerikanske spillere.

En historisk scoring

Canal Digital har længe kæmpet for at nå i mål med TV3+. Kanalen har nemlig været et brændende ønske for mange seere. Derfor er begejstringen over den nye tilføjelse til kanallisten stor hos Canal Digital: ”Efter lange forhandlinger er det lykkedes at skaffe den kanal, som rigtig mange kunder efterspørger. Nu har vi Champions League, Premier League og Superligaen plus alt det andet gode indhold, som TV3+ byder på. Det er en stor dag for os og vores kunder,” siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital.

På banen fra nytår

Det er fra starten af det nye år, TV3+ kan ses hos Canal Digital. Kanalen kommer til at ligge i Canal Digitals Family tv-pakke, men kan også købes som tilvalgskanal. Udover fodbold i verdensklasse, Formel 1 og NFL byder TV3+ på film, serier, shows og reality. De seere, der er interesserede i kanalen og vil være klar til premieren 1. januar 2017, kan allerede nu henvende sig hos forhandlerne og dermed sikre sig kanalen til 2016 priser.

Fakta om priser og tv-pakker med TV3+ hos Canal Digital

•    TV3+ kommer til at ligge som fast tv-kanal i Family-pakken fra 1. januar. I Family-pakken kommer også nabolandskanalerne: SVT1, SVT2, NRK1 og svensk TV 4. Prisen stiger fra 1. januar til 539 kr./md.
•    Alle kunder med en Local-pakke hos Canal Digital før 31. dec. 2016 vil få TV3+ med i deres tv-pakke for blot 20 kr. ekstra/md. Local-pakken der efter 2017 prisstigningen vil koste 409 kr./md. stiger således til 429 kr./md. den 1. januar
•    Efter 1. januar kan TV3+ købes som tilvalgskanal til Local-pakken. Prisen bliver 99 kr./md. 
•    Canal Digital sender TV3+ i HD-kvalitet

Goal tv3+

For mere information kontakt

Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital, på email: Catja.Middelboe.Andersen@canaldigital.dk

Om Canal Digital:
Canal Digital Danmark A/S leverer satellit-tv i markedets bedste kvalitet til enkle og gennemskuelige priser. Et bredt og varieret udbud af tv-kanaler leveres i HD-kvalitet. Alle Canal Digitals kunder kan endvidere få adgang til streamingtjenesten Canal Digital GO med mere end 8000 film, tv-serier og andet attraktivt On Demand indhold fra mange forskellige populære tv-kanaler. Canal Digital er en del af Telenors forretningsområde Telenor Broadcast og har virksomheder i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Trustpilot Canal Digital playtjenesten